November 10, 2015

♥ The GIVEAWAY winners!


Seperti yang dijanjikan today i'll announce the winners! ada 17 yang join. mostly banyak buat pantun. dah boleh buat give away pantun terbaik dah kut lepas ni? Hahaha. ada sorg bagi lagu. ade yg cilok wish dari google and ade satu blog tu banner ade tp takde ucapan T_T try gak reload banyak kali tapi still takde. hmm mungkin aku ni ohsem sangat smpai dia dah taktahu nak wish ape. kehkeh tapi takpe, dia ade effort gak post banner tu! Apa apa pun terima kasih kepada yang join. Terima kasih for the wishes. Terima kasih for the doa. Hehehe Aku doakan apa yg korg doakan kepada aku tu, melantun kembali kepada korg. toink toink! Amin. Sekali lagi TERIMA KASIH! Hehe. and here we go...... 

THE FIRST WINNER IS!!!!!
*tren ten tennnn tennnn tetetenennnn*

MADIHAH DEEN from loadingendup.
okay korg boleh baca sendiri ^ wish birthday dia untuk aku. and yang penting dia kata aku gojes dari neelopaaaaa. Hahahahaa tahniah dik!!!! And goodluck for your SPM. Do your best, and make your parent pround of you. ok? Nanti pilih UPU elok elok, pilih course yg betul betul you minat ok? :D aku paling suka part last ucapan dia. "Rezeki bukan sekadar harta tetapi rezeki darpada keluarga yang bahagia, kawan yang tak banyak songeh, result exam pun gempak, dan dapat peneman hati yang sporting dan paling penting PURSE PUN SENTIASA BAHAGIA." 
weeee kreatif and cool sangaaaat! Terima kasih dik!

THE SECOND WINNER IS!!!!!
*tren ten tennnn tennnn tetetenennnn*

SIS RIANA from rianalittlecuties.
Korg boleh baca sendiri ^ click atas ni. Ntah le aku pilih kak ni punya wish knape :p aku suka part "Ok skang nk kene wish ye....ok...pejam mataaaa.....doa dlm hati.........................ok dah...Hihihihihi kreatip tak? heppp wish mana leh bagitau, kehkehkeh..." Haaaa aku rasa kalau tinggal wish tu mcm je pun dah kak ni akan jd first winner. Kahkahkah sebab aku nak wish yg kreatif and cool :p Btw Tahniah kak!!!!! hehehe tp mcm tak sesuai pulak hadiah topup rm5 ni untuk kak. Tapi nak wat mcm mane? Aduh sorry ye kak! Terima kasih!
THE JOINED WINNER IS!!!!!
*tren ten tennnn tennnn tetetenennnn*

SEMUA ORANG YANG JOIN YEAAAY!!!!!

So, dik Madihah and sis Riana boleh tinggalkan email kat ruangan comment, and i'll email you gais for tuntutan hadiah! Uish elok le sempena birthday aku, aku dpt sorg adik and sorg akak baru! Yeaaay kehkehkeh and sape sape yg join, i've put all of you in my bloglist, sape sape yg takde tu, comment bawah ni juga. Mungkin aku terlepas pandang, sorry! and again TERIMA KASIH BANYAK BANYAK FOR THE DOA AND WISHES. I do appreciate them so much. adios.

8 comments:

  1. Alolololo.....x pe dear....akak berbesar hatiiii....
    TQ tau.... ;) muahhh skit...
    oh part tu sbb menang ek?hihihi penat akak karang pantun 2 kerat...ahaks... ;)
    TQ dear

    ReplyDelete
  2. oh email lupa nk taruk...... excited sgt nama nye... hihihi nie email akak
    rianalittlecuties@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah ! Alhamdulillah ! Sis thank you byk2 :) Eksaited kemain nau nk tahu sape pemenangnya . Thanks again. :) siap ulang kali baca sape pemenangnya sbb takut2 org lain ..huhu.
    nie email nya sis : madihah.aqila@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe ^^ Sama sama. Done email-ing you! ;)

      Delete

No harsh word. Thank you! x