December 29, 2010

sorrow :]

okeh !

sorrow.

Fahimah & imdud tinggalkan kami :)
Jarang online dalam masa taon 2011 :)
kena study hard for my PMR er act for my SLR kot :P
no no for my PMR okeh ! :]

tata my lovely blogie :)
im not be able to update u
Farhana Radzuan !
December 25, 2010

zZzz ~

Photobucket

erm saya nk crita apa arini?
yes! ada critaa..
kebetulan saya melawat blog thea
dia join geng blog PINK
aq baca PINK tros terimbas kenangan lalu time aq standart 5
hahahahaahahaahaha
*gelak dulu oke !

time tu saya sungguh meluat dengan pekataan PINK and warna PINK !
sebab sebab dia...
nk crita tak mo?
crita tak mo?
tak mo crita?
oke atas permintaan ramai saya crita~
bhaha

One upon a time....
there was a girl named Miss M and her bestfriend Miss Z.
they have been berkawan since in they standard 1.. wow !
then come a girl that named Miss P
she's a nice girl..
ala ala tomboy
but love PINK like hell !
semua barang dia PINK kot -,-
dia juga sukakan barbie..
tak tomboy lah kan tu? xP
one day..ntah mcm mane Miss Z baek dengan Miss P..
Miss M nih pown ape lagi jealous giler la !!
Gahhhh feel like
"RawwwRRR i want to kill my neighbor tonight !!"
hahahahaa
okeh start dari tu Miss M hate all thing that Miss P minat.
termasok colour PINK n apa apa pown berkaitan PINK !
kira staon jugak ar Miss M breakaway dengan PINK
smpai Miss M buat Group Anti Pink kt Tagged..
Bhahah~
ramai jugak yg join :P

okeh pasal tu lah saya benci PINK
tapi setelah naek form 1..
saya telah berjinak2 balek ngan warna PINK
even korg tngok blog aq pown besepah PINK right? :P
tapi aq tak ler addicted gile gile punye
sikit sikit sadjaa~

Pelajaran
Jngan jelous tak tentu pasal.
Tidak suka akan mnjadi suka dan benci akan menjadi sayang
so beware ! jngan bnci tak bertempat..haha

p/s - Miss M da berbaek dengan Miss P..even dah berkawan baek pown :]

Pink im sorry terpaksa breakaway with you dulu..
Farhana Radzuan !



December 15, 2010

*excited*

wee my blog da baru..
sweet + blank kot aq tngok
tapi oke la dari yg before this -,-
saket hati aq tngok yg sebelum neh..
ngeng betol -,-

oraits oraits suda lama aq tidak keupdatean belog ini..
sibuk kot..tlong mak aq wt pelamin foe sepupu aq..
ingat nk update pas kenduri sepupu aq..
tapi suda gian mau taip pnjang2..
*bhahaha

suka pulak aq tngok blog aq yg ala ala sweet nih.
bhaha~
tak caya lak aq ley buat belog aq smpai sweet -,-
cari punya cari kt blog skin tu..
haram langsung satu pown tak lawa -,-
last2 jumpa gak yg nih..
boley la tahan~~

wee
korang mkn tak lagi?
ngantok tak?
lapa tak?
korg tido kol bape smlm?
korg tnga wt ape?


err...actually aq tak tau nk tulis apa -,-

itu je kot
see ya
Farhana Radzuan !


December 13, 2010

Tag tag n tag~

okeh saya buat mende nih kerana saya di TAG oleh thea and fathin
saya akan gabungkan kedua dua nya -,-

okeh ini dari theaa~

1 . Adakah anda rasa anda hot ?
erk? HOT? tidak kot -,-

2 . Update wallpaper yang anda guna sekarang ?
er saya tidak faham -,-

3 . Cerita pasal gambar ini .
nothing -,-

4 . Kali terakhir anda akan pizza ?

pizza?pizza tiruan ke pizza betul?ntah saya lupaa -,-

5 . Lagu terakhir anda dengar ?
ermm last last last..like a g6~ haha

6 . Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini ?
tak buat apa apa kot or just chatting2

7 . Selain nama sendiri , anda dipanggil nama apa ?
er syg..bubble..mereng~ yg tu ja kott

8. Tag lagi 5 org .
er tag?mlss kot..bia berenti kt sini sadjaaa mende alah yg memenatkan ini -,-

9 . Siapa orang num 1 dgn anda ?
num satu kalo tag ka? FATHIN IZZANI ~ bhahaha

10 . Katakan sesuatu pada org num 5 .
sadesss nk kene tag jugak ka nihh? -,-

11 . Num 3 ada hubungan dgn siapa ?
saya rasa dia cuple dngan 2 org.. no 2 and no 4 -,-

12 . Bagaimana pulak dgn num 2 ?
num 2?cer tnya sndri..die suh saya simpan rahsia.. *bhahaha

13 . Kata-kata cinta pada org num 4 .
num 4? oh i love u dear <3>

14 . Berikan empat fakta yg anda tahu ttg org yg anda tag .
empat fakta? satu dia ada hidung.dua dia ada mata.tiga dia ada telinga dan empat dia ada tangan~

and this from athin~

1.sape yunk bgy award niee??
gadis suka coklat :)

2.apee komend anda tentang yunk mmberi awards niee?
awards ke nih? xrasa teruja pown dpat award nih -,-

3.blog yunk slalow anda singgah?
belog cEro~ belog WZ belog athin and belog sewaktu denganya * mls mao type

4.ayad yunk slalow anda tnggalkan di shout mix orang?
er apa yg terlintas dikepala? -,-

5.tagkan kepadee limaa blogger yunk lain.
tamoooooo ~

selesai kot -,-
lepaih ni sapa2 tag aq lagi -,-
aq tamaooo buat dahh -,-
i hate this !
seriously !
December 11, 2010

wiwit

yes skrang aq suka sebut perkataan WIWIT -,-
dimana aq berada disitu lah ada perkataan wiwit..
bhaha xP

tujuan aq tulis belog pagi2 [rabun] nih cuma nk bgitau !
esok lusa da esok selepas lusa aku tidak akan on9~
heee suke-suke ;DD
suka la sngat -,-
argh mesti rindu dengan bunyi chat FB
bunyi CB org msok dan org chat~
bunyi forntierville~
bhaha xD

kemana daku pergi
tidak usah dikau tahu
yang penting daku pergi ke tempat yg elok~
dan aku akan jaga diri aku sebaik mungkin
usahlah dikau bersusah hati
bhahaha~
xley blaa

okeh pai sini sajaa~
aku sudah mao pergi..
tata
assalamualaikum :)

p/s : nnt aq balek aq critaa~
December 7, 2010

Saya :)


Ape benda yang paling penting dalam hidup korang?
paling? urmm...
comp nih kot -,-
kalo shari tak on9 boley jadi gila kot *bhaha

Benda terakhir yang korang beli guna duit sendiri.
guna duit sndri eh?
baju kot..
ntah lama da x de duit sndri..haha

Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan temanya korg nanti ?
err..
tak penah plak tepiki sblum nih..
tapi dah disebabkan bende alah nih tnyaa kne la piki jugak..*bahaha
kt rumah..temaa nk tema ala ala garden
huuu msti lawaa ~~

Adakah korang sedang bercinta sekarang.
Cinta Ini Cinta Gila~~

Kat mana korang selalu jumpa kekasih korang?
kt dlam rumah tepi pintuu depan tingkap :PP

Novel/Buku/Majalah yang korang beli.
novel : semuaa novel ada kt kedai
buku : terbaru aq beli..buku komsas form 3 *bhaha
Majalah : ermm aq tak layan sngat mjalah last beli mjalah upin ipin kot *bhahaha

Apakah nama penuh korang?
Hanis Farhana Binti *censored

Antara mak,ayah,dengan kawan..mane yang korang rapat?
err..computer ?

Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup?
err...org ke? x de kot -,-
jup2 maybe org yg buat crita scary movie -,-
mcm sial crita tu -,-

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
errr , yes and no . *bhaha

Dimana tempat yang korang betul betul nak pegi?
heaven.. hee~

pilih salah satu..peluk atau cium.
err under aged -,- *bahaha

Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang.
hurmm..
first spana *create by maizan
second pembersin terkuat? maybe -,- *create by kaum 2a7
third budak mereng *create by dri sndri bhahaha

5 benda yang korang sangat sayang dalam hidup korang.
family first
computer of course
modem.. *klo tak x de le aq on9 -,-
phone? maybe -,-
anda yg sedang mbaca !

5 lagu yang paling korang suke dan selalu dengar ?
aishiteru-zhilivia
disaat aku mencintai-dadali
jngan bertengkar lagi-kangen band
just the way u are-bruno mars <3
love like woe-the ready set
Frequency-sodagreen
t-max-fight the bad feeling
err lebey2 lak aq -,- *bhahaha

Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut?
03 November 1996
err last smbut kt asrama skola smktj *bhahaha

7 orang blogger yang korang na tag?
xde2 mls mao tag.. xP

Cerita sikit tentang orang pertama yang korang tag.
she's a sweet girl :)



dibuat kerana penulis belog ini bosan :)
BHAHA

December 2, 2010

alangkah gembiranyaa mlihat layang2 terbang tnggi d awan...
ke kiri dan ke knan mngikut iramaaa tarikan tali si pemain..
tmbah gembira lagi bile layang2 trsebut mngeluarkan suara ktika mlayang..
namun kgembiraan awal itu bertukar mnjadi sedey bila layang2 itoo putus talinya -,-
layang2 yg tadinyee terkawal kini mlyang di bwa angin.....
jauh da tidak akan mungkin kembali lagi......
sinaran mata empunya layang2 yg tadinya mmncar kgembiraan bertukar mnjadi kesedihan....
sayuu mrenung layang2 yg tlah mula huilang ditiup angin....
bgitu juga kita mnusiaa yg telah kehilangan...
yng pergi akan ttap pergi dan tdak akakn kmbali lagi..
yg di tinggalkn trpaksa menyesuaikn diri dgn keadaan..
keadaan tanpaa teman disisi mnyelusuri liku2 kehidupan yg kadang2nya pahit dan ada kalanya manis :)