May 11, 2014

UiTM aku datang :p


Hey guys. Update time.
So like shown above. Alhamdulillah. Diploma science. Memula dapat tau dapat Science macam "lol nak lari dari form6 science, last last dapat UPU science. Mungkin rezeki aku kut science kut?" Hahaha. Takpela. Form6 pun memula aku takmau pi, sebab dapat science, then mak ayah paksa jugak sebab takut UPU takdapat. Then, tetiba dpt tahu form6 dah tukar gi sekolah Kat Padang Serai tu. So sebab jauh aku tak pergi. Kalau tak sekarang mesti setiap pagi dah tayang muka kat sekolah tu. Macam bosan pulak gi sekolah balik? Dalam hati "Takpe tak pergi, science weh, kau nak hadap chemistry????" Tapi, nah UPU pun dia bagi science. Haha. Takpe. Boleh. Hana boleh. Chemistry + Hana = YEAY I CAN DO IT. Okay. T_T

Then, i dont even know UiTM Tapah wujud. Memula ingat UiTM Seri Iskandar tu. Then search search baru tahu mmg kat Tapah. Lol. Tapi start ni kat Arau dulu. So senang transport gua ada disana. Haha Abang aku kat UiTM Arau jugak. So nnt balik cuti yeay balik dengan dia. Tapi nnt dah kena tukar Tapah T_T Takmooooooooooooo. Haih. My sweeeeeeetie pie kat Arau jugak :( Nakmo tukar. Aish. Benci ah gua cenni. Tapi takpe. Ah takboleh takpe. T_T Ntah la. Aku fikir nak belajar je ni. Nak tebus balik SPM aku yang macam haprak tu. Lol again Hana. Cakap je dalam blog ni. Tapi nnt hampeh tak jadi ape pun. Mcm SPM haritu la. Belagak nak berubah la apa la, then tak jadi ape pun.  Still mcm tu. APE NAK JADI NI HA?! 

Takpe. Semangat tu ada. Takpe. Hahahaha. Okay tu je la kut? Nnt gua update lagi. Bye, xoxo 

"If you feel that you're very down,just close your eyes and say ;
This is my journey. He puts me here. Its His plan. I know His plan will never disappoint me. So, i just have to carry on and trust him."


26 comments:

  1. jealous sbb kite tak dapat pun -.- so skrang ni masuk form 6 . tiap2 hari nak pergi sekolah macam dulu. erhhh. all the best btw :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai, takpeee. Rezeki kita lain lain. Form6 pun okay what, dah sama dengan matrik. Lagi bagus dari matrik sebenarnya.

      Delete
  2. hai hai waahhh tahniah dapat uitm arau , view die cantik heheee .. sy dapat uiam :):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe Arau kejap ke. Nnt pindah gi Tapah. Oh yeke? Wahh tahniahhh. uiam mane?

      Delete
  3. Tahniah... All the best 2 u...

    ReplyDelete
  4. Good luck, Hana. Btw, SMK Padang Serai tu dekat ja dgn rumah Fatin. Naik basikal roda tiga pon boleh sampai. Untung dpt Tapah. Ramai ckap Tapah best? Haha. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huuu roda tiga. Basikal roda satu boleh smpai? :p Yeke best? Hahaha Bagus ah centu. Tp still takmo T_T Nak arau jugak. Haha

      Delete
  5. tahniah,.. lps ni kena siap sedia brg2 kperluan ke sana :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Ha ah :) Tak sampai sebulan je lagi. Neves T_T

      Delete
  6. yes, you can do it hana :) Hehe. Chaiyok!

    ReplyDelete
  7. Tahniah Hana ^^ Anies tak dapat pun UPU *lap air mata ** Tapikan, ramai jugak kawn Anies dapat kat Uitm Tapah. Nanti jgn lupa cari budak SAHUT okeyh ?? ahahaha Btw, goodluck in ur future tau XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alololo *tolong lap kan* Haha takpe rezeki masing masing kan.. Anies pun mesti akan berjaya gak dapat ape ape nnt.. SAHUT? Okay okay.. Misi mencari budak SAHUT on :p Thanks! :)

      Delete
  8. if i wasnt mistaken uitm tapah ni baru kan. hehehe.
    wish you all the best =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah baru. Tapi dah ade orang duduk rasanya. rasanya. Hahaha :p thanks! :D

      Delete
  9. Wah. Congratulation dear. Diploma science is the best cos for you. Do your best. Tiey pum from Diploma sains jugak dulu, tp kat Uitm Chendering, Kuala Terengganu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah yeay. Hai senior :p Thanks

      Delete
  10. Hana ! ! ! ! ! Awak pun dapat uitm arau ? ALhamdulillah. Jumpa di arau 7 jun ni sayang. Hihi. Semoga berjaya hana. Kuatkan semangat ye sayang <3333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeaaaahh. New friendddd :D Tak sabarrrr <3333

      Delete
  11. tahniahhhhhhh. belajar baik-baik yeaa. hehe :D

    ReplyDelete

No harsh word. Thank you! x