October 28, 2012

cho co la te?


Hai, update time. Pernah korang rasa nak jauh je dari orang tu? Rasa macam tak mahu dekat dengan dia. Rasa macam malas nak bergaul dengan dia. Rasa macam tak selesa bila dia ada. Ergh, why i always jadi macam ni? Ergh -__- This is not fair to him/her. Aku just tak boleh bila ada dia. Rasa rimas, rasa nak blah dari situ. Tapi sebelum blah, aku nak tampar dia sekali, baru blah. -__- Dah macam tekanan perasaan pulak aku. 

Weh esok aku exam Addmath. Subject paling rasa nak koyak kertas bila dapat. Subject paling rasa nak tampar orang depan belakang kiri kanan aku. Subject paling rasa nak baling pemadam kat cikgu. Subject paling rasa nak mati dalam hidup aku. T^T Aku paling benci subject ni. Bukan aku tak faham, bukan aku tak reti. Aku reti semuanya, cuma aku malas. YES aku malas.



Wanna know something? I'm inlove with budak sukan now. Gelak cepat. Serious, aku tak boleh tengo 



Aik? Boleh aku tinggal entry aku tulis tak habis macam tu. Aku pun dah lupa aku nak type apa? Hahahahahahahaha. Entry ni lama berhabuk dalam draft aku. Sampai lupa la nak type apa dah lepas tu. Biarkan dia, let's start with new story.


Yay, exam dah habis weh. Dah habis. Rasa macam lega. Yes sangat lega. But, tahun depan SPM weh. AKu dah besar. Yes, dah besar sangat dah. I need to know what good thing that make me success. I need to know that SPM is key to the future. I need to know that if i failed SPM, i'll failed out my life.  Yes, i need to know all of it. Hmm. 


Forget about it Hana, please. Yay, Little thing lyric video dah keluar. 2nd Nov ni, music video dia release. 3rd Nov is my birthday. Oh my, that the first and the biggest present in my life.  Can't wait for it. Hehehehehe. Very happy. Very very very happy. Hana, jangan gembira sangat. Ada orang, time birthday dia, siap kena pukul dengan his step father. That is not fair okay?  It just inappropriate.  Ah, inappropriate or fucking appropriate, he just can't do that. Whatever, tak baik jugak aku nak judge dia kat sini. Maybe aku tak tahu apa cerita sebenar di sebalik tu.


So, esok Hari Kantin. Mula mula ingat taknak pi. Tapi fikir fikir balik aku nak buat apa duduk rumah? Baik aku pergi. Sakit hati aku bila cerita pasal Hari Kantin :( Tak adil sungguh. Dah la buat Hari Kantin betul betul lepas exam. Memang sempat pun nak rancang semua benda. Tahu la form 5 nak SPM. Tapi... Haduh susah aih. My class nak bukak gerai untuk jual makanan. Then sebelum dua hari nak habis periksa, kami plan semua okay dah. Dah siap senarai semua apa yang nak dibeli, yang nak dijual, divide the task.


Tetiba, cikgu kata tarikh booking gerai dah tamat. EH? Macam siak? Kami sampai tak tau apa la? Dia siap cakap "awat tak booking next year je?" "saya dah post kat Facebook about it. Kalau kamu tak perasan, it's not my problem." Oh? Okay not your problem. What about a note yang kami lekat cantik punya kat your desk? Dua hari sebelum tarikh tutup. That's my problem too? Please. Enough, this is damn shit. Kalau ya pun dah tutup, cakap elok elok tak boleh? NOT FUCKING FAIR. -________- bye.  xoxo




October 19, 2012

Bitch.


image

Hai, dengan ini saya rasa, saya nak sepak terajang paper Chemistry. -__- Macam taik la. Paper three semua merosakkan hidup aku. Tapi macam salah aku jugak kan? Tapi. Tapi. Tapi.  Ahad ni Physic pulak. Taktau la apa nak jadi. Makin lebam otak aku dibuatnya. Biology lagi. Addmath tak muncul lagi. Pehhh -__- Hate exam, that is it nothing else. :D Aku tengok form three semua muka bahagia kan. kan. kan. Makin sakit hati. T^T Tunggu la korang form four. Baru tahu apa erti kesengsaraan -__- Takpaaaa, korang happy happy la dulu. Its the time that you guys should be happy. Heh, aku dulu pun macam tu. 

Tapi note this, form four is not a honeymoon year, dear. Not a honeymoon year. Its just a start line for you to SPM. If you missed the line, then you'll be like me, make this stupid post on blog telling people how hard to being in form four is. Hahahahahahaha. -.-  Seriously, it hard to being in form four. Its hard. Tapi rasanya tak susah mana kalau korang betul betul belajar. Deactive facebook. Delete twitter. Delete blog. Off phone. Cut line internet. Eh? macam teruk sangat. -_- Just understand what student are meant to be, then you'll be a good student. Nasihat orang, aku pandai la. Untuk diri sendiri aku tak boleh. Yes, i can't control myself, can't be a good student, can't be a good daughter, everything is not good if it's came about me, but i don't care about it. I don't care at all. :) bye. xoxo
October 7, 2012

Hm. Hm. Hm.



So...... Hi^^ I'm back. Eghh, last day to online. T^T Esok dah tak boleh sebab nextweek dah exam. Hm. Hm. Hm. Sampai end October weh. Hm. Hm. Hm. Hate exam forever and after. Aku dah dapat rasakan kegagalan menghantui segalanya. Jangan berfikiran negative Hana. Jangan. Tapi... hmmm.


Tell your friend : "DUDE! I'M GOING TO FUCKING FAIL ALL PAPER!" Tell your parent : "The test was easy!"

Then, today dah alang-alang last day online. Aku nak tweet Zayn sampai muntah. Serious. Aku nak dia wish aku luck untuk exam kali ni. Kalau dia wish, memang aku mati terus terus terus terus terus dan terus. -_- Esok, nak pergi Penang. Buat surprise birthday party untuk Manap. Yay! Mak dia sangat sporting ya. Sanggup bawa kawan kawan dia ke sana demi birthday dia. Sebab kitaorang dah lama tak jumpa dia. RINDUUU! Jangan Manap baca benda ni sudah T^T kang tak jadi surprise dah -_- 


Okay, nak cerita, cerita yang menyayat hati jap. Hari Sabtu, Nanananad buat birthday party untuk dia. Dua hari sebelum tu dia dah siap tanya kami lagi "hampa boleh datang tak?" "hampa free tak?" "okay ke aku buat hari Sabtu ni?" Kami terus cakap ya! Boleh dan semua jawapan yang positive. Cuma Aten dengan Sue ja tak confirm. Then tetiba pada hari kejadian semua tak jadi pi................. Kesian gila kat dia! 7 orang ja pergi sana. Sangat kesian ya. Then tadi, dia datang sekolah bawak tomyam yang dia buat. Pastu kami cakap sorry semua. Terus dia menangis T^T. Kesiannnnnnnnnn kat dia sangat. Then esok kami ingat nak buat surprise kat dia. Biar dia menangis sebab happy pulak. :') K Nanananad please jangan baca blog aku harini. -_-

Okay, aku nak sangat dia ada kat tepi 
tingkap kelas aku, then buat kat aku macam ni.


Okay bye! Time to tweet Zayn! xoxo
October 4, 2012

Hmm.




It's hurt when pretend that you're not in love with someone. It's hurt. Really hurt. I can't watch you and him, mingling. I can't hear any story related to you and him. I just can't. It's hurting me a lot. I can't go through this thing. I can't control myself. I wish i'm heartless, do whatever i want. Doesn't care about others feeling.  I love him. Yes, i love him. Sorry.....