October 23, 2011

Manchester United



Haii, Harini MU vs Mancity. MU kalan 6-1 kottt. Walaupun aku takdak astro. Aku tetap diupdatekan melalui FB. HAHAHA. Gila, ramai sangat kot yang comment pasai MU kalah. Aku punn yang tak sangka MU kalah. Ramli tak main elok elok kot? HAHAHAHA. Seronok aku tengok dorang berlawan status & comment kat FB pasai MU ni. HAHAHA.Oke close case bola. Aku kureng minat pasai bola. HIHI. Hurmm, harini abang aku dah balik KL. Huhh, sunyilahhhkann. Ada dia mau tebelit saraf otak aku. Dia punn otak boleh tahan gila. Sebbaik dah beli barang barang to go trip Khamis ni. Tudiaaaaa, macam nak pi trip tuhhh 3 setahun setengahh tu. Siap beli barang semuaa. HAHA. Well, kan ni trip ini satu kelas aku pi. So kena manfaatkannya dengan baik. Bukan senang nak dapat peluang macam nikan? Sebab form four nih, confirm ada yang pindah, ada yang dapat SBP. Aku sendiri punn nak pindah. Tapi jangan harap keSBPlahhhkan. HAHA.Huaa, lepas PMR ingat best. Padahaii, adoiiiiii punyalahhh bosann. Sampai tak tau nak buat apa. :s Serius, for budak junior tahun depan PMR. Aku sarankan takyah amek PMR. Hampa studylahh PMR sampai ke-tuaaa. Confirm terasa muda sentiasa. HAHAHA. Tudiaaaa, first time aku updatee blog satu perenggan sajaaa. HAHA. Oke, see you lepas aku balek dari trip. Excited ni excited ni excited ni excited ni. HAHA. Harini tak pergi sekolah, kesian Aten aku tunggu kemunculan aku kat sekolah, tapi bulu mata aku pun dia taknampak. HAHA. So, harini aku takdapat tengok muka yang tersayang. Esok pun rasanya malas nak tengok muka dia lagi. Ingat selasa kot, baru ada feeling nak tengok muka dia balek. HAHAHAHA.


I'll always remember. I'll never forget, how you took my breath away, the first time we met. No matter what happens. No matter what we do, I'll always remember the first time I saw you.



Farhana Radzuan !



October 17, 2011

sit 11.


Hai, semalam saya bersama member - member hangout sama samaa di giant. Main bowling and tengok wayang cerita Al-Hijab. Oke, cerita Al - Hijab memang terbaikk. Memang creepy. Sapa tak tengok pi tengok sementara masih ada di cinemaa or beli ja CD cetak rom. HAHA.

First, we main bowling. Ingat nak main 3gamee. Err, pikir pikir balik cerita start 4:15, memang tak sempat. Last, main satu game sajaa. H
oh, aku dapat no.2 JAA :D memalukan. But, normal what? dah lama tak main takkan nak straight strike ja kan? HIHIHI. Main punya main, tengok jam dah pukul 3:50, tapi ada 3round lagi nih. Then, semua dok pakat main lajuuuu jaa. Tak kira dahh spare ka, longkang ka, pin harems tak jatuh kaaa, dok kira nak cepat habis ja. HAHA

Dah kalah main bowling, dah beli popcorns, dah bersembang sat kat luar, dah jalan jalan kat sekitar tu, so time for hair - raising. HAHA. Serious cerita tu menyeramkannn. But, intro cerita tuu. Tak pahamlah. Tak dak kaitan pun dengan cerita yang nak diceritakan. Biaqlah kat dia. Janji part lain best. My cousin, Nadhia rugi rm7.90 tengok cerita tu -,-' Dia tengok cerita tu for rm0.10 saja. Dia memang penakut sikit. KAHKAHKAH. Oke baik, mengata orang sedap punyaa. Aku pun tutup mata dengan kotak popcorn. Habeh ronyok kotak tu dengan aku. HIHIHI.

5:48, cerita tu habes. Padan muka watak utama cerita tuh. HAHAHA. Sorry hangout this time no pic. Err, bukan setiap kali hangout memang takdak pic ka? :| HAHAHA. Pic yang ada pun, pic skrin computer bowling yang kemenangannya berpihak kepada Aina -,-' Tu pun tak jelas. Go home, ingat nak snap pic ticket cinema. Cari punya cari, tapi tak jumpa. Pi sekolah tadi, baru Aten bagitau ticket tu ada kat dia -,-' WTHappy. HAHA. Harini pi sekolah gempak jugaklah kan. Dapat tengok muka yang aku rindu. :') Kbye, Assalamualaikum.


You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.


Farhana Radzuan !
October 13, 2011

Superhuman


Harini hari terbaekk. Terbaek dari semalam, kelmarin and yesterday. PLAY PLAY PLAY and PLAY. First, aerobics. Err walaupun sedikit bosan, tetap best ! Second, gameikutsukahati. Hampa penah main ka game ni? HAHA. Third, BALING TEPUNG. Oke part third tu paling layan. Habeh penuh satu sekolah dengan tepung. Aishh, tapi dikala keserokkan datang menjelma bak mentari yang menyinari diri ku dan kawan kawan, ada pulakkk yang mengacauuu. Macam batak kott -,-'
"Ehh apa nihh main tepung ni. Depa pun nak jadi macam abang abang depa dahh. Main - main satgee bertumbuk pulakk. Esok jangan bawak dah nahhh." WTF.
Heii, AJK disiplin sekolah tengok kami main dia tak buat apa pun kott. Helloooo, TEPUNG saja kot. Bawak bom nuclear baru tau nak senyap kott. Jelouse tak boleh main habaq jela. Kami boleh ajak joinn aihhh. Then, aku duduk sorang sorang kat tangga tu pun.. Terdengar suara bisikan " Eleh, dengan bawak tepung lahh apa lahh" PEHHHHHH. Depa tak puas hati apa taktau dengan kami? BAWAK TEPUNG PUN JADI SATU KESALAHANKAHH DI SEKOLAH? Habeh makcik pakcik kantin tu? bawak tepung no hall punnnn? S H I T S. Memanglahhh, kami kan sek sek kena pulau kat sekolahh, kami kan sek sek kurang bijak kat sekolah, kami kan sek sek buat bising kat sekolahh, kami kan what so ever, tu yang semua pakat dok jelouse tuuuu kann? Takpaa tahun depan there's no more WE in that school. Don't worry sayang sayang semua. WEwillleaveyou. Ohhh, iwillmissyoudearr. Pffffftttttttt. -,-'

SMKK or Convent is the best for next year?
Ohh, Goodbye my beloved #hate school.

Farhana Radzuan !
October 12, 2011

Mix


I have been crying and crying for weeks. How'd I survive when I can barely speak. Barely eat, on my knees. But that's the moment you came to me. I don't know what your love has done to me. Think I'm invincible I see. Through the me. I used to be. You changed my whole life. Don't know what your doing to me with your love. I'm feeling all Super human. You did that to me. Super human heart beats in me. Nothing can stop me here with you, superhuman. Strong. Since I've been flying and righting the wrongs. Feels almost like i had it all along. I can see tomorrow. But every problem is gone because. I flew everywhere with love inside of me. It's unbelievable to see. How love could set me free.Its not a bird. Not a plane. Its my heart and its gonna go away. My only Weakness is you. Only reason is you.

Every minute with you I feel like I can do anything. Going going I'm going away .In love. You changed my whole life. Don't know what your doing to me with your love. Do you catch a breath when I look at you? Are you holding back like the way I do? Cause I've tried and tried to walk away. But I know this crush ain't going away. Has it ever crossed your mind. Are we just friends? Is there more? Please forgive me, I know not what I do. Please forgive me, I can't stop loving you .Don't deny me, this pain I'm going through. Please forgive me, if I need you like I do. Babe believe it, every word I say is true. Please forgive me, if I can't stop loving you. No, believe, I don't know what I do. Please forgive me, I can't stop loving you.

I do not own any of this. This is some lyric from superhuman by Chris brown.
-Happiness is like a butterfly. The more you chase it, the more it eludes you. But if you turn your attention to other things, It comes and sits softly on your shoulder.


Farhana Radzuan !
October 10, 2011

123 end.


HAI, harini saya sudah merdeka.
merdeka dari cengkaman kejam tentera PMR -,-'
Stopp writing PMR. Ihateit.
10102011 3:59pm :) ihatethatday,thattime. hateitsomuch.
#Close Case.

Balik sekolah, buku KH aku dahh renyukk sama sekali dek kerana menahan kegeraman. :D Nasibb dah tak belajaq. Kalau tak lagi aku renyuk teruk teruk punya buku tuuuuu. KIHKIHKIH. Esok dah start our plans. First, going to rumahh Fatin. Ouhh, ilovejalanjalan. Esok tak pergi sekolahh. Rabu pun rasa macam tak mau pi sekolah. But, kena hantaq buku tekss pulakk. Aduhh spoil betul. Baru nak menikmati keindahan panorama pagi di bilik aku -,-'

Khamis tak mau pi sekolah, ahad takmau pi sekolahhh. Takmau pi sekolah sampai start tahun depan. Boleh lagu tu? :P Haihh, apa la result aku nanti hah? Getaq kot. Mintak mintak 6a keatass. Tapi macam jauhhh ja nak dapat kann. HIHI Malas pikir. Time to enjoy right? :DD Aku dah mintak CD Final Destination 1-5 kat member aku. Dah booking tiket untuk cerita THE THING. Dah booking Laptop nih 26.5 jam aku punya. Nak online FB non-stop. Nak makan sepuas puasnya. Nak round round Giant, JJ, Pavi & QB 100 kali. Nak aku buat apa lagi? Semua aku nak buat. Terjun dari Tingkat 250.5 pun aku sangguplahhh :)

Bila aku boleh besaq tah? #todia soalan, takleh nak sengai lagi dah. xD serius, bosann kot jadi kecikk #keciklahsangatkann. Tapi bila time besaq nanti, mesti rindu zaman kanak kanak kann?Kalau diberi pilihan, aku nak jadi time baby. Pehhh, time tu paling syiokk kott. Golek golek sengih sengih mcm kerang busuk sikit dapat cubitan manjaaa and paling penting dapat FULL JAR OF LOVE. Haha. Buat macam sekarang tak cukup kasih sayang. That all aku nak merepek kat sini. Kbye, Assalamualaikum. :)

-I remember when we were little and we were super excited to grow up. Now that were older all it has given us is more homework, huge essays, no social life, break-ups, and extreme drama. I miss being little.

i'll let you go with my tears. :')
Farhana Radzuan !




October 7, 2011

#sleep


Hai, selamat berhari Jumaat.
harini aku bangun TERAWAL. Pukul 12:00pm tepat. :)
Rasa harini hari akuuu. no need to studyyy.
cause ahad tak dak examm. Isnin baru ada.
tu punnn exam hat senang jahh. Math and KH.
Cehh, both exam tu petik jari sikit pun boleh siap lahhh. KAHKAHKAH #bangga diri -,-'

Pehh, rasa tak sabar gila kot nak habis PMR.
then boleh merayap merataaa.
aku dah tulis nama untuk ke LostWorldOfTambun. serius tak sabar.
tapi ada one thing aku fedup. macam siakk ja perangai.
Puihhhh, pi mati laaa. buat macam bagus sangat.
what ever. malas pikir. pi sana buat muka 125sen sudah. ^^V

huishh, time exam sej paling best kot.
taktau + saraf otak bergabung, meletup + ngantukk + annoying 

Lastly, doakan aku boleh jawab Math and KH Isnin nih oke.
Kbye, Assalamualaikum.


Farhana Radzuan !

October 3, 2011

die die die.


woot. esok PMR woi.

wish me luck.
doaakan aku boleh jawab dengan elokkk.
serius getaq dohhh.
tak rasa mcm nak amik UPSR dulu tuh.
time nak ambik UPSR tuuuu,
puuihhh, rasa macam periksa biasa sajaaa. HIHI
habes jaaaaa PMR, bolehh freeeeeee.
oke terus terang cakap,
aku dahh plan nak pergi picnik, shopping, bla bla bla dengan member member.
KAHKAHKAH.

okehh ituu ja kot nak tulis,
nak habaq esok aku PMR jahh. HIHI
Kbye, Assalamualaikum.


Farhana Radzuan!


October 1, 2011

aim, shot, die.


today, saturday.
one week to go to freedom. kihkihkih

harini, tergerak hati aku untuk update blog -,-'
01.10.2011
wahhh, hari ini ada yang menyambut hari tua lah. baru teringat -,-'
Happy Birthday Nadia Nabila.
Wish you di panjangkan umur smpai tuaaaa,
Di murahkan rezeki,
Di kurniakan kesihatan yang baikkk setiap masa,
Sentiasa comel, cun, gorgeous,
and at last, semoga hang dapat straight A's for PMR.
sorry, no gift. nanti pmr habis. kita hangout sama sama, kami belanja hampa oke? :P

ramai jugakk orang yang lahir this week.
today, nadia, piqah, syamimi.
monday, aliaaa.
kalau aku jadi aliaaa. mau jerit kuat kuat ohh.
03.10.2011 birthday dia.
04.10.2011 PMR. kahkahkah
birthday gift dia, PMR lahhkann.

argh, rasa tidak sabar nak PMR la pulak.
hahaha, tak sabar lah sangat. dengan buku tak pegang apa -,-'
malaih menguasai diri yang lemah ini.
betoi mak aku kata.
malaih takdakk ubat.
mai cikgu dari langit ke-tujuh punn, tarak jadi apa kalau kita malaih. :D


Farhana Radzuan.