January 12, 2013

HAPPY BIRTHDAY ZAYN ♥


Yayy! My husband birthday today. 

12 January 1993. A boy have been born to be a STAR in future. Please don't change yourself to a man. You're still Bradford Badboi and still 18 y/o to me. I love you, even thought you fucking didn't know i'm exist. Thanks for make my life happy as fuck and ofcourse every Directioner too. Thanks for born in this world. Thanks being near with my life although it just virtual near. I wish you have a blast birthday and i pray Allah may give you guidance to be in the right path, back to your religion, Islam. I wish you'll be good enough being a Muslim soon. I know you hate when someone talk about your religion. I don't care. I just want you to be in right path. Ah my emotion. :'( Ah actually tak tahu pun nak tulis apa pun for birthday dia. Dah cukup di twitter aku spam mention diaa and aku rasa dia takkan baca. Nak nak aku tulis kat sini, tak mungkin dia akan baca. Bla bla bla.

Nak tulis tu ja kot :( Tak de idea. Bye. xoxo

HAPPY BIRTHDAZAYN MALIK.
January 9, 2013

Aku dan SPM


NOT FUCKING SURE IF I'M IN BAD MOOD OR EVERYONE IS BEING ANNOYING.
Tajuk tak boleh blah sampai mati. Hai, yes as you see. I'm online. ^^ Hello there world. Sooo hows yours 2013? Great? Aku rasa 2013 IS being great with me till TODAY. What the actual fuck. The worst day in 2013. Okay its all about my school. Thats is not my school. Macam dengan haram okay. Macam haram. Dari Form 3 sampai Form 5 hidup kami tak pernah tenang duduk kat sekolah tu. Ada jaa yang tak kena.

Nak cerita dalam ni pun bukannya boleh ubah apa apa. Nasib aku setahun lagi saja, dalam sekolah tu. Tahun depan jangan harap nak tengok muka aku dalam sekolah tu. Mungkin ambil result in March saja kot muka aku ada kat sana. For yang meluat macam babi dengan kami ni. Jangan risau, tahun depan dah takkan nampak muka babi kami ni kat sana. Hidup lah macam mana pun hampa nak. Time tu baru puas hati semua orang koooot.

Apa kami buat semua salah. Diorang buat semua betul. Kami buat benda betul pun dikatakan salah. Diorang buat salah, kami kena. Ya lah, kami memang semua perosak nama sekolah saja. Memang kami selalu buat masalah kat dalam sekolah tu. Memang nama kami penuh dalam rekod masalah disiplin. Memang kami tukang cover semua orang punya kesalahan. Macam siak.

Paling geram sekali kami baru tukar benda SIKIT, dah emo macam babi. Kami yang kena tukar first first tu takdak la sampai doa kat hampa macam macam. Teriak sana sini. Benda kecik, buat macam benda tu boleh tukar kehidupan and masa depan hampa. Tak payah la sampai nak doa doa bagai. Doa benda tak elok pulak tu. Failed SPM la benda apa la. Kepala batak hampa. SPM kot. Agak agak la. Tukar benda babi kecik tu ja pun sampai hampa doa kami failed SPM. Memang adil pun kaaan. BENDA KECIK WEH. Hampa dok buat teruk apa. Paling kurang bulan 5 habih la benda batak tu. Dah takde affect apa pun. Yang kami ni , doa hampa tu? Kekal sampai kami SPM. Tu pun kalau kekal. Doa merapu, kami pun tahu Allah takkan makbulkan. Kami tukar tu pun bukan memudaratkan sapa sapa. Takat tukar benda tu, 4 5 jam saja hampa berpisah dengan kawan kawan hampa. Bukannya selama lamanya pun. 

Yang benda sorang lagi tu pun, tak payah la nak tuduh orang merata. Lain kali sedelidik dulu. Jangan main tuduh saja. Best sangat la kot habaq habih kat semua orang, malukan orang depan orang ramai. Nak bagai tau orang, dia tu sporting and tahu segala benda tahap babi. Dia taktau dia tu memeluatkan orang. Peh, semua orang sekarang ni hidup untuk menyusahkan hidup orang ja. Semak kepala otakk la macam ni. 

Ntah la aku apa nak jadi. Apa kami buat semua ditindas. Apa kami buat semua salah. Macam kami teruk sangat dalam sekolah tu. ARGH lantak hampa la nak anggap kami apa pun. Kami tak kisah. Buat la sampai hampa puas hati. Buatlah sesuka hati hampa. Sampai mati nak benci kami pun takpa. Just STAY THE FUCK AWAY FROM OUR LIFE. :D


image