June 11, 2011

marry meeee.

Hi everbody.
*baby aishy baby aisyh , say hii to the readers cepat !!


err.
esok da mula sekolah rite?
argh i hate it.
pi sekolah esok confirm cikgu nak kasik result exam aritu.
wohh. wthappy -,-'
kena buat-buat demam nih. HIHI

oke fine. lurus ke titik.
selama persekolahan berlaku.
aku tak akan update blog ini until percutian antarabangsa berlangsung lagi.
okeee adiosss.
kalo aku ada kuasa. dalama aku hypnotize pengetua aku.
pengetuaaaaa. bagi la cutiii sepanjang tahunnn. booooooo -,-'


Farhana Radzuan !
June 6, 2011

ehem ehem.

assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca.
*sambil-menyapu-debu-debu-dan-sarang-labah-labah*
huih.lama jugak tidak tulis kat sini.rasa kekok dan tak tau nk tulis apa -,-
sudah hari ke sebelas percutian bertaraf antarabangsa ini berlalu.
tapi hw aku belm disiapkan sepenuhnya. HIHI
bukan bnyak pown hw aku. *baek pulak skola aku kali ini ehem2*
huargghh. banyak jugak perkara yg berlaku sempena percutian ini.
kenduri bnyak.bosan yang tak tau dah nk cop bosan apa. and and and yang paling penting dan bersejarah sekali ialah...
28 May 2011 aku dah digelar maksu tau tak you'lls.
walaupun nmpak mcm dah tua.takpaa janji aku happy. hahaha
kakak aku dah selamat lahirkan baby lelaki masa date tu.
burukkan date tu? HAHA
tapi takpa. disebabkan date tulah aku telah digelar maksu.
so aku isytiharkan date tu adalah date yang paling cantik menarik tertarik dalam dunia selepas date 03 November 1996. lalala~
nama dia agak panjang dan agak malas aku nk typekan kat sini -,-
ramai orang tak pass sebut nama budak nih.
hahahaha. sronok aku tngok gelagat dorg yang menyebut nama anak saudara aku nih.
tambah tambah mak sedara aku. nama punya sedap dia sebut trus jadi blur aku ! buruk beno -,-
Muhammad AisyhBahri Ar'Rayyan.
mcm tu lee nama dia dalam borang pendaftaran yang ditulis oleh abg ipaq aku :P
oke dah sampai ke London aku bercerita.so now lets kita zoom in gmbar anak saudara aku yang comel dan super duper cute mcm maksu dia :P


comel tak . comel kan kan kan.

yang nih aku pling suka. aku nk tngkap pic dia.trus senyum.
pandai la anak sedara maksu nih :P

haaa. yang nih dia malu :P
dia maen bubucak nan maksu dia. HAHA

sampai sini saje kot.
len kali aku bgtau lagi gelagat dia oke?
tak sabar nk tunggu dia nakai.
mesti best. tapi mesti aku yang letih melayan dia. -,-
HIHI. oke tata & salam.


Farhana Radzuan ! or Maksu Yang Comel !
lalalaa~