March 18, 2012

Seven shells of love.


Hai, wahh. Dah hari ahad. Dah dapat result addmath. Dah dapat result Bahasa Melayu. Dah dapat result Chemistry. Haaa semua result best punya. :D Result BM aku, dah menampakkan aku bukan orang melayu. Result Chemistry aku menampakkan aku memang tiada kimia dengan subject tu. ADDMATH. Yeah, sangat best bila dapat. Memang terasa dunia aku yang punya NYIAHAHAHAHA. -,.-

What ever. Aku update sebab nak cerita pasai giant semalam aja. Bukan pasai exam yang sewel tu. Haih. Kami pi 5 orang ja. Janji 7 orang. Ish. Aku, Aten, Han, SUE, and Nanad. First sampai giaant, tunggu SUE. Yahh, lima belas min tunggu, kami terus naik atas. Malas tunggu. Panas gilaaa kat bawah tu. Then terus beli tiket wayang. Ingat nak tengok wayang pukul 4 something. Tengok tengok Han beli yang pukul 2 45pm punya. Haih, dah la SUE tak sampai lagi. -,.- Jadi satu kerja pulak aku dengan Aten tunggu dia sampai pukul 3 kat luar pawagam tu macam orang insane sambil makan popcorn. Popcorn aku hilang setengah dek keranaaaaa tunggu dia punya lama. Takpalaakan, dia kan birthday girl.


Kami tengok cerita tujuh petala cinta. Peh cerita tu banyak cerita pasai pengorbanan. Sedih tu takk sedih sangat la. Biasa biasa ja. Scene tempat diorang berlakon pun best ja tengok. Aku pulak yang terasa nak pi sekolah kat sekolah pondok :') Then tengok heroin dia, pakai purdah. Hui, teringin weh nak pakai purdah. Sejuk aje hati memandang. Hihi. Yang paling penting pelakon utama dia. HAIHHH, hensem siutttt. Ariel Zafrel. Aww aww. Mau gila aku tengok muka dia dalam pawagam tu. Hahahahaahaha. Aku cop dah dia jadi laki aku yang ke-16 HAHAHAHA. Then SUE pun nak jugakk Ariel niiii. Takpalahhh dia kan birthday girl.

Yeeeeah, abaikan muka pelik aku dalam gambar tu. Dah habis cerita, kami pi main race car. Aku kalah berturut turut turut turut dengan SUE. Geram gila. Aku tak menang sekali pun ! Bebai jugak la. :/ Takpalaaa dia kan birthday girl. Then, pi makan KFC. Sue order Cheezy wadges, then selamber aje dia cakap kat cashier tu, kak kentang tu bagi yang garing sikit eh. HAHAHAHA dia ingat kedai tu kedai mamak kot. Senang senang nak mintak garing punya. Hahahahahaa. Takpalahh dia kan birthday girl.

Yalahh, kalau jadi birthday girl semua menang kat dia. Takpalah. Nak buat macam mana. Hahahaha Ni yang tak sabaq nak birthday ni. Tapi lambat lagi. Haih. Kawan kawan aku semua nak pi ambil lesen motor. Aku tak teringin pun nak ambil lesen motor. Yang aku paling nak ambil lesen kereta. Then, nak beli kereta swift. OMG, kereta paling gorgeous dalam dunia. Then dah kahwin, nak suruh my husband beli kereta Lamborghini. HAHAHAHAHAHA. Nevermind, dreaming is the luxury of children. So yeah, im a cute little children. *wink wink. Haha kbye, Assalamualaikum.

-DARRYN-
March 16, 2012

16th Birthday


Hai, harini saya nak post about birthday girl !
Harini, 16/03/2012 birthday kawan akuuuu. Syuhada. Budak paling pelik dan gila dalam kalangan GW -.,- Haha, tapi dia budak baik, adorable, and BEST.

Esok kami nak pi sambut birthday dia kat Giant. Nak tengok cerita 7Petala Cinta. AWW, ada ariel. Nomey nomey. Hahaha. Then kalau sempat, nak pi main arcade. Hihihi. Syok gila kot main race car kat situ. Aku menjerit macam takdak orang sebelah aku haritu -,.- Hahahaha best siut.

Esok kalau sempat aku tangkap gambar and letak kat sini okay. K see ya. Assalamualaikum.

-DARRYN-
March 14, 2012

One thing.




Hai, hai, hai and hai.

Dah sebulan lebih hui aku tak update benda alah ni. -.,-
Post aku yang last pun Maulidur Rasul, sapa jalan jalan sini mesti pelik. Aku pakai calendar apa la dok maulidur rasul tak habis habis. Haha. Anyway, walaupun maulidur rasul dah habis, kita tak boleh lupaa kepada Rasul kita, Nabi Muhammad saw. :)

Blog aku telah menampilkan penampilan baru yaww. Tapi aku tak berapa suka sangat dia punya font for any title -,.- Takpalah, nanti aku tukar. Haaaaaa, paling aku suka part letak gambar One direction. U.U Zayn Malik and Liam Payne TOTALLY cute and macho. Nyiahahaha.

Hui, sekarang aku tengok cuti. Tapi dah nak habis pun. Tiga hari lagi, sekolah balik lah. AHH, time tu WAJIB bawak penyumbat telinga untuk sumbat telinga. Tak sanggup nak dengaq leteran cikgu. Aku confirm ADDMATH aku fail. Not just fail but EPIC-fail. Tak paham gila aku dengan question dia. Pelik siut. Aku jawab dua tiga soalan. Then soalan lain aku salin balik soalan. Yang dua tiga soalan tu pun aku tak tau betui ka tak aku jawab. Hahahahaahahaha. Memang syoklahkan. -,.-

Paper lain pun lebih kurang ja. Tapi tak la seteruk addmath. Tapi takpala, like my friend said. Exam ni nak tengok apa yang cikgu ajaq dalam kelas, kita faham ka tak kan? Sooo kalau dah semua orang dalam kelas aku jawab addmath macam tuuu. Kira satu kelas la kan tak paham? Hahahaha Kami tak salah, cikgu yang salah. Oppss =x Cikgu baca mati aku. Hahahahaha

Memang syok gila ah result exam aku kali ni. Memang merah semuaaaa. Jangan harap ada A -,.- Yaa stop pasai exam. Haaaaa, Vanilla chocolate dah habissss. Dan yang bestnya aku tak dapat tengok semua episod sebab aku every tuesday ada tusyen. HA HA memang besttt. Yang paling aku geram. Cerita BFF pun last last min tukaq jadi hari selasa. What tha faq. Cerita BFF pun dah last semalam. AHH, TV3 memang iri hati dengan aku. Dah la cerita Mohhabbatein pun tak mau buh. Ni dok buh cerita tak syok. -,.- Haih meluat aku.

Haa rasa dah cukup noh aku beletiaq. Kbye, assalamualaikum. Doakan aku tidak dileteri oleh cikgu next week ya. :P

-DARRYN-
LOLLOL, aku pun pelik dari mana aku boleh dapat nama darryn -,.-
HANA DARRYN. HAHAHA BAJET ORANG PUTIH. :P