May 4, 2014

GiveAway CASH RM50 by Cik Ayue



Salam ('',)

(Klik banner di atas untuk join)
Jom ramai-ramai meriahkan GA Cik Ayue!! 





Hey guys. Update time.

So as shown above. Gua join Give Away ni. Hahaha. Second time in sejarah gua join Give Away kat dunia blogger ni. Yang dulu tak ade rezeki. Then join yang ni. Mana la tahuuuuuuu kan ada rezeki kan? Sia sia dapat RM50 freeeeeee weh. Sapa nak bagi kat kau sebijik RM50 haaa? SAPE HA? Hahahahaha. So syarat syarat semua dah dituruti. Follow blog, twitter, instagram and  google+. Hiks. Kat atas juga disertakan link link yang dikehendaki. :3 marilah ramai ramai join untuk memeriahkan. (tpkan.. kan.. lagi ramai lagi banyak competitors) Hahahahampeh takpe. :p Kalau ada rezeki dapat la ye. Good luck untuk sapa yang joooin! Bye, xoxo 

5 comments:

  1. good luck :) same segmen :D
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/05/giveaway-cash-rm-50-by-cik-ayue.html
    Jemput join ----->http://mellyareenza.blogspot.com/2014/05/giveaway-bonanza-by-mellya-iola.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Goodluck! InsyaAllah.. Nnt saya join! :)

      Delete
  2. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/13/giveaway-cash-rm50-cik-ayue/

    ReplyDelete
  3. sggah sini dr segmen yg sama ! good luck ! ^^ ! http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/giveaway-cash-rm50-by-cik-ayue.html

    ReplyDelete
  4. Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html(4june)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-cantik-bersama-hesta-facial.html (31mei)

    ReplyDelete

No harsh word. Thank you! x