June 17, 2016

♥久しぶり

久しぶり-hisashiburi-Long time no see.

Yeah, been a half year im being away from this blog. I think this is perfect time to say that, i'll no longer updating this blog since im busy with my life, and also i did not have that writing talent anymore. lol. 

Its true, everytime when i feel like very excited to tapping on my keyboard for write something, my brain freeze. Totally freeze. and aku rasa aku takboleh nak endure rasa sakit bila nak tulis, tapi otak aku freeze. sungguh weh, sakit rasa dia. Haha. Actually, nope. For now, aku rasa better aku stop menulis. Sebab apa? sebab yeah aku ada life. Haha 

Aku start this blog dulu pun sebab aku bosan, habih PMR taktahu nk buat apa, jadi hiduplah blog ni. Tapi skarang, aku dah ada life, this blog no longer needed. Hahahaha, nnt bila aku dah takde life, aku kutip kau balik ye, blog. Harap kau masih setia menunggu aku. Huhu. 

 So, this is it. farewell my friend. see you when i see you. adios ;)

2 comments:

  1. lah? whyyy? nanti dtg balik ok.heee:)

    ReplyDelete
  2. u remind me zaman blogger time sekolah dulu.. :)

    salam perkenalan dr akak :)

    ReplyDelete

No harsh word. Thank you! x