November 7, 2011

Hai.


Hai, hari ini saya nak update blog saya. boleh tak? tapi saya sama sekali tiada idea. Hurmm. Ouh telintas difikiran, AdiPutraaaa sangat AWSOME di Anugerah Skrin. And you know what -,-' selamberrr sajeee saya post status di facebook sejurus selepas ASK tamat 'Siapa pelakon paling popular?' HAHAHAHAHA. Then, ada orang comment 'yang ni anugerah skin.bukan abp'. Terus gelak aku meletus. HAHAHAHA. Malu gilaaaaaaaaaa kot. HAHAHAHA. Tapi idk why, aku tak terasa nak delete that status. HIHIHIHI. Dah stop pasai tuuuu. Buat maluww sayaaa sajaaaa. Oke dahhh, stop nonsense. :P

Sayaa tengah tengok Nora Elena for the second time. Sumpah cerita tuh bestt. Ahmad Seth Tan teramatlahh COOL dan AWSOMEEE. Ouhhh, Ilovehim. :PPP But, tunang Nora Elena, si Saiful Idham teramatlah jealous kuat -,-' aku tak paham betul dengan dia. Whattthheeeheeellll. Oke, aku pulak terEmo lebih dari Nora. HIHIHI. Okeee, scene time Seth lamar dia melalui cincin yang dicucuk di cake ituuu amatlah suuuwwweeetttttt. Ouhhh, aku tergoda dengan dia. Hahaha.

Dah terlanjur saya update blog nih. Saya nak berterima kasih for my GF, sebab dia sudi post about my birthday yang sudah lepas 4hari lepas. Oke, dia punya post teramatlah sweet. Aku tak percaya dia yag tulis semua itu. That is not my GF handtyping. HAHAHA. Anyway, ILoveYouuulah Aten. Terharu kot aku baca hang tulis semua tu. Tapi, sorry i can't cry. Hang jugak yang kata aku HATI SIMEN. Hahahaha. Sapa nak tengok post tu klik sini. #Hoi Aten, aku promot blog hang nih. Hadiah aku manaa? HAHAHAHA. JK wehhh. :P Kira post tulahh pengganti post diblog aku pasai birthday aku. Aku malas nak create entry pasai birthday aku kat sini. :PPP Tu ja kot aku nak update harini. As i said, saya tak adeee idea tadi. HIHI. At last, AHMAD SETH TAN awak COMEL. Kbye, Assalamualaikum. ^^V

Farhana Radzuan



2 comments:

  1. oh so superman tu kwn ko ek. :D

    btw hepi besday ^^,

    ReplyDelete

No harsh word. Thank you! x