November 11, 2015

♥ Give Away By Cik Tulip

(click banner ^ untuk join)

Haaaaaaaaaa, give away lagi. Kata yg haritu tu last? Haha manusia mana pernah pegang pada janji. Kehkeh takpelah, join jela sementara masih tak busy ni. Weeeeeeeeeeeeee... Okay give away ni pun mudah je syarat syarat dia.. follow blog dia, follow g+ and comment pasal blog dia. Haa.. Aku suka bab comment commet ni :p 

Comment Cik Hana cute : Blog Cik Tulip sangat sangat tersangat lah kemas. Haaaaa suka sangat blog yg kemas takde pape ni. Daripada blog yg penuh widget nak load pun lambat. Kalau blog Cik Tulip ni ha 0.05 saat je dah pufff semua dah load. Tak payah kelip  kelip mata ketuk ketuk jari kat meja pun tunggu loadingnya. Hehe. Satu je yg Hana kureng minat, takde separator kat sidebar tu ha yg bezakan antara chatbox ke history ke ape ke tu. Rasa macam bercampur je semua. Kalau besarkan tittle widget tu pun dah ok rasanya. Tapi ok je, takde masalah pun sebenarnya. kehkehkeh. Ok ni pendapat Hana la, kalau orang lain taktahu le. Hehehe tu je kut. Terima kasih! :p

Saya tag : Zanna, Azey, and Nabihah!

Tarikh tamat : 30 November 2015. 
Tarikh umum winners : 02 December 2015

6 comments:

  1. Terima kasih sudi join giveaway ciktulip :D
    Done followback blog kamu :D

    wahhhh. suka part komen hana tuu hee. thanks sesangat, nanti saya cuba adjust yaa hihi

    ReplyDelete
  2. goodluck sis and thankyou tag hehee :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana tag nama saya :-)

    ReplyDelete
  4. Semoga tuah menyebelahi awak... =) good luck..

    ReplyDelete
  5. Semoga ada rezeki (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

    ReplyDelete

No harsh word. Thank you! x