November 30, 2015

♥ Its a FREE ART!

(click banner ^ untuk join)

So, sementara ada sebulan lagi kat rumah. Jom kita join give away banyak banyak. Kumpul luck untuk hidup kat tempat baru. Kehkeh. So this is the give away held by afiffrds sempena blog dia dah capai 100 followers. Hehe Tahniah!!! Rules dia pun senang je haaa. Hadiah dia, dia lukis potrait korg! Uish talented betul ni, aku lukis orang lidi pun jadi penyapu lidi tu tahu tak?! Stress betul. Hahaha. Join le, untung untung dapat le merasa jadi artis, org lukis muka kita. kehkeh
Tarikh tamat : 15 December 2015

1 comment:

  1. gudluck.Bonda singgah & follow sini dari GA y sama;)

    ReplyDelete

No harsh word. Thank you! x